Nytt år med nya möjligheter – här är svenskarnas vanligaste nyårslöften

Nyårsskiftet är den perfekta tiden för förändring. Det är en tid då du kan reflektera över det gångna året och sätta upp mål för vad du vill uppnå för uppkommande året.

Vare sig det handlar om karriär, hälsa eller personliga mål, finns det många olika nyårslöften som svenskar i allmänhet brukar sätta upp för dig själva inför de nykomna året. Idag kommer vi lyfta fram några av dessa.

Börja träna

Den absolut vanligaste nyårslöftena som svenskar runt om över landet väljer är att de ska börja träna och komma i bättre form. Det kan vara ett skrämmande uppgift, men det går definitivt att uppnå om du sätter upp delmål mål och gör upp en ordentlig plan.

Det finns många olika sätt att träna på, så se till att hitta något som du tycker om att göra och håll dig till det. Anledningen varför så många svenskar misslyckas att följa detta löfte är att de bland annat sätter upp alltför ambitiösa mål.

Börja ta hand om sin privatekonomi

Ett annat populärt nyårslöfte är att få ordning på sin privatekonomi. Det finns mycket man behöver tänka på när det kommer till detta, men som tur är finns det en hel del information som man kan ta del av helt kostnadsfritt på nätet.

En sak som du kan börja med är att skapa en budget och försöka hålla dig till den. Detta är kanske lättare sagt än gjort, men vem har egentligen sagt att det ska vara lätt?

Hitta den rätta kärleken

Att hitta den rätta kärlekspartnern är inte lätt. Detta kan vara en svår uppgift, men det finns många saker du kan göra för att öka dina chanser att hitta någon speciell.

En sak att tänka på om du sätter upp detta som mål, är att det är viktigt att vara positiv och inte bli avskräckt om saker och ting inte går som du vill. Försök att vara dig själv och utsätt dig för situationer där du har chans att träffa nya människor.

Om du har feedback eller frågor

Hör gärna av dig