Laddar

Varbergarna gör upp om Västkustens bästa barberare

Två representanter från Varberg är med och gör upp Västkustens bästa barberare.

delningar

Under hösten 2017 avgjordes Barber Battle för första gången på internationell nivå i Sverige. Då var fyra representanter från Sverige med och tävlade i skäggtriming på Swedish Barber Expo under Internationella skäggdagen.

– Detta har väckt ett intresse hos barberare runt om i Sverige, som nu får chansen att göra upp om fyra finalplatser. Drygt 45 barberare från hela landet har anmält sig. Det är jätteroligt att vi får med barberare från mindre orter också, som kan visa på att det finns bra kompetens även utanför storstäderna, säger Karin Fahlström från Barber Supplier Nordic AB, projektledare för Årets barberare 2018.

Semifinal nummer ett hålls nu på söndag, den 15 april, på The Infamous Westcoast Barbershop i Varberg. Där kommer åtta barberare från Varberg, Göteborg och Borås att göra upp i skäggtrimning. Vinnaren kommer sedan att få tävla i finalen den 1 september och representera Västkusten.

Representanterna från Varberg är Marielle JohanssonThe Infamous Westcoast Barbershop och Mohamad HaymounPaus Frisör och Inredningsbutik.

Relaterade artiklar