Laddar

Varberg Energi fick pris för sitt samarbete

Foto: Pressbild

Varberg Energi mottog pris som bästa startup-partner.

delningar

När Ignite Sweden delade ut årets priser för ”Best Startup Collaborator” gick ett av dem till Varberg Energi för föredömliga insatser i samarbetet med startups. Att skapa starkare band mellan nystartade och etablerade företag är enligt dem avgörande för att öka innovationstakten och främja ekonomisk tillväxt. Ignite Swedens uppdrag är att arbeta med att hjälpa startups att hitta sina första stora kunder.

- Priset och motiveringen sporrar oss att fortsätta vår innovationsresa. Vi känner att vi bara börjat och har mycket att lära av hela startup-Sverige. Vi är igång med våra första samarbeten och hoppas att de ska bli fler förstås. Inget av detta hade varit möjligt utan den plats för inspiration, kunskap och guidning som Ignite Sweden och dess medarbetare utgör, säger Björn Sjöström, VD för Varberg Energi i ett pressutskick.

Varberg Energi har under året som gått engagerat sig i Ignite Sweden för att träffa nystartade företag och för att nätverka med företag som står inför samma utmaningar och innovationsbehov. Det samarbetet ledde till att Varberg Energi blev uppmärksammade och tog hem priset.

-Det är otroligt glädjande att stora företag som Varberg Energi har fått upp ögonen för Sveriges fantastiska tech-scen. Med över 15 års erfarenhet som inkubator för startups kan jag konstatera att startups som får första kund tidigt också skalar upp verksamheten mycket snabbare. Det Varberg Energi bidrar med är viktigt för Sverige, säger Pär Hedberg, CEO Sting och initiativtagare till Ignite Sweden i pressutskicket.

Relaterade artiklar