Laddar

Tvååker värvar förre BoIS-backen

Eric Nilsson är klar för Tvååkers IF.

delningar

När 24Varberg tog ett snack med Tvååkers Mattias Lindström i veckan menade tränaren att han var nöjd med truppen – men att det kanske skulle trilla in ytterligare någon spelare.

På söndagen skrev den reslige försvararen Eric Nilsson på för klubben. 22-åringen ansluter närmast från Varbergs BoIS, där han inte fick något förlängt kontrakt efter förra säsongen.

En tung värvning för Tvååker, som därmed får in viktig erfarenhet från spel i högre divisioner i truppen.

– Jag vill bidra med rutin från spel ovanifrån och jag vet vad som krävs för att vinna matcher. Kunna bidra med ett lugn på plan men givetvis också poäng, både för laget och mig själv, säger Eric Nilsson till Tvååkers hemsida.

Mattias Lindström om värvningen:

– Det är alltid välkomna tillskott med spelare som kommer uppifrån, dessutom verkar Eric vara en väldigt bra kille som direkt kommit in bra i gruppen. Vi såg en nytta i att få in en rutinerad högerback och jag tror Eric kommer göra det jättebra här hos oss. Nu börjar det närma sig cupen och detta kommer spetsa till laget ännu mer vilket verkligen behövs denna säsongen där vi har många tuffa matcher framför oss, säger Tvååkers tränare.