TV: Dramatik innan FFF:s sista finslip

Edi Sylisufajs morgon blev inte riktigt som han hade tänkt sig. Se i spelaren nedan hur det slutade.

Spelarna samlades tidigt på onsdagsmorgonen innan avfärden gick mot Spanien. Men någon var tröttare än andra, vilket skapade dramatiska minuter i omklädningsrummet.

delningar

Det återstår nu "bara" drygt två veckor innan Örebro SK kommer på besök i den allsvenska premiären. Men innan dess väntar ett träningsläger i spanska Salou, där ett sista finslip tas innan Falkenbergs FF kliver in i finrummet, efter två och ett halvt års frånvaro.

På onsdagsmorgonen var spelarna uppe med tuppen, men de allra flesta såg väldigt pigga, trots att väckarklockan ringde ett par timmar tidigare än vanligt. Först på plats var dock materialförvaltaren Lars Kärrå som äntrade omklädningsrummet redan klockan fem.

– Allting är packat och klart. Nu har jag varit med i tio år så jag är säker på att ingenting har glömts, säger han.

En som dock hade lite för bråttom med packningen var anfallaren Edi Sylisufaj. Det blev drama när anfallaren insåg att han glömt anfallaren mobiltelefonen hemma.

– En vecka utan telefon? Det går inte, menar Edi.

Utöver träningar, aktiviter och annat smått och gott, så väntar också ett derby mellan FFF och Halmstads BK. Ett Hallandsderby mitt på den spanska solkusten är alltså att vänta. En som ser fram emot mötet är Marcus Mathisen, ny från just HBK.

– Det ska bli oerhört kul. Jag har snackat med några spelare i HBK och försökt psyka dem inför matchen, skojar den danske mittfältaren.

Med på lägret återfinns även de senare nyförvärven, John Chibuike och Kirill Pogrebnyak. Den senare ett nästintill dagsfärskt nytillskott som på tisdagen skrev ett ettårskontrakt med Falkenberg. Den förstnämnde har bara hunnit bekanta sig med sina lagkamrater i en vecka.

– De är väldigt snälla. Nu ser jag fram emot att få lära känna dem bättre på lägret, säger John Chibuike om sina lagkamrater.

FFF är åter på halländsk mark den 20 mars. Tre dagar efter hemkomsten väntar en träningsmatch norska Fredrikstad.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar