Sociala medier som är här för att stanna

Det är ingen hemlighet att sociala medier har blivit en stor del av många människors liv. Men med så många olika alternativ där ute kan det vara svårt att veta vilka sociala medier som är värda att investera sin tid i.

Det finns dock några sociala medier som har funnits ett tag nu och som är här för att stanna. I den här artikeln kommer vi att lyfta fram några av dessa etablerade sociala medier!

Instagram

Först på vår lista över de bästa sociala medierna är Instagram. Denna app har lyckats nå över 1 miljard månatliga användare på bara några år. Numera är Instagram en av de mest etablerade och välkända plattformarna när det kommer till sociala medier.

Vad som gör det ännu mer Instagram till en så pass bra plattform är att dessa siffror verkligen inte ser ut att sakta ner inom kort! Plattformen ser tvärtom ut att bara bli större och större inom de kommande åren.

Twitter

En annan sociala medieplattform som funnits ett tag nu är Twitter! Denna plattform gör det möjligt för användare att kommunicera genom korta meddelanden, som kallas för tweets, på 140 tecken.

Även om Twitter inte riktigt har lika många användare som Instagram, så är det ändå en väldigt populär och välanvänd plattform inom sociala medier. Faktum är att Twitter har över 320 miljoner aktiva användare varje månad!

Twitter är särskilt populärt bland politiker och journalister på grund av dess förmåga att snabbt dela nyheter och tankar. Det är också utmärkt för att nätverka med andra yrkesverksamma och skapa nya kontakter.

Facebook

En annan mycket populär webbplats för sociala medier är Facebook. Det var den första stora sociala nätverkssajten som blev riktigt populär.

När Mark Zuckerberg startade denna plattform 2005 hade han förmodligen aldrig kunnat ana hur stor den skulle bli! År 2014 hade Facebook över en miljard användare världen över.

Om du har feedback eller frågor

Hör gärna av dig