Snart föreläser hälsocoachen i Halland: "Superpeppad"

Foto: Daniel Stigefelt

Han har föreläst i 18 städer landet runt.

delningar

Snart är det dags för hälsocoachen Mårten Nylén att föreläsa i Halmstad. I december förra året släppte 42-åringen sin bok "Resultat, balans och lite magi". I boken visar han hur vi kan uppnå fantastiska resultat och balans i livet oavsett förutsättningar.

– Jag är en glad person som jobbar med hälsa och människor. Jag har nu äntligen släppt min bok och i samband med boksläppet gjorde jag även en föreläsningsturné med samma namn, säger Mårten Nylén till 24Halmstad.

Mårten Nylén föreläser mycket, men eftersom de flesta av hans föreläsningar sker för företag och stängda för offentligheten var målsättningen för den här föreläsningsturnén att göra den tillgänglig för alla. Någon specifik målgrupp finns inte, de som har kommit på turnén har varit allt mellan 9-90 år, och alla har kunnat ta med sig något hem för att skapa en bättre hälsa för sig själv.

– Budskapet är väldigt enkelt och det är att alla kan skapa hälsa och fantastiska resultat på ett smart sätt. Jag har med mig något som kallas för mina 10 framgångsnycklar. Det är 10 nycklar som kan öppna upp lås för att skapa hälsa och förändring, säger Mårten Nylén och fortsätter.

– Vi har olika målsättningar för hälsa. Jag vill att alla ska ta med sig minst en nyckel, för då vet jag att alla kan skapa förändring.

Halmstad är Mårten Nyléns näst sista stopp av 20 stopp över hela landet i föreläsningsturnén, och hans förhoppningar är att alla som kommer dit tar med sig minst en nyckel, men menar på att de kommer ta med sig mycket mer än så.

– Jag hade inte kunnat drömma om att det skulle bli såhär bra, jag vill påstå att det här är den bästa föreläsningen jag har gjort någonsin för den är väldigt tydlig. Jag känner mig väldigt glad över att vi satsade på att göra den här turnén, för att den gör skillnad på riktigt.

Föreläsningsturnén, som har varit igång sedan februari, har varit intensiv för Mårten, men det är inte helt ovanligt för hälsocoachen. Hans jobb innehåller mycket resande, och han menar att det är något som hör till jobbet då han jobbar så pass mycket med människor och även internationellt.

– Det här med hälsa idag är något som alla behöver, men jag tror att många människor gör det mer komplicerat för sig än vad det egentligen är. Det handlar inte om att skapa perfektion, utan det handlar om att skapa förbättringar, säger Mårten Nylén och avslutar.

– Jag är superpeppad inför Halmstad. Jag pratar mycket om att det alltid bör finnas att varför till varför man gör saker, och mitt varför är att den här föreläsningen kommer att göra stor skillnad för människor.

Föreläsningen är 90 minuter lång och tar plats på Högskolan i Halmstad klockan 18.30, torsdag den 25 april.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar