I samarbete med annonsör

Så blir du av med besvärande fåglar

Experterna från Anticimex berättar: "Kan i värsta fall orsaka salmonellaspridning".

delningar

Våren är här och i samband med det sätter vi oss allt oftare på uteserveringar för att äta lunch eller middag. Förhoppningsvis är sällskapet annat än en skock måsar som skriker och slåss om att komma över en bit mat på din tallrik.

 Fåglarna är inte bara störande för matgästerna utan kan sprida smittor och bakterier om de kommer i kontakt med ytor där vi hanterar mat eller sätter våra händer.

– De måsar som äter ifrån mat på stans uteserveringar är en sanitär olägenhet och kan i värsta fall orsaka salmonellaspridning. Om en äldre eller sjuk person blir smittad kan det bli mycket allvarligt, säger David Säfström, platschef på Anticimex.

Anticimex är experter på att hålla skadedjur borta från både verksamheter och privatpersoner samt erbjuder en rad olika lösningar beroende på hur problemet ser ut. Genom tjänsten "Fågelsäkring" har företaget tagit fram olika alternativ.

– Oavsett om det handlar om fåglars avföring som kan resultera i skador på egendom, eller om de tar sig in på ett område de inte ska vara på så löser vi dina fågelproblem utifrån just din situation, säger Niklas Holmberg, leveransansvarig på Anticimex.

För att ta del av Anticimex skräddarsydda lösningar för dina problem – klicka här

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar