PT-Tony: Du är årets julklapp!

Montage: Pixabay, Max Pixel. Foto: Arkiv, privat.

Bakmaskinen är ett minne blott! Årets julklapp, enligt Handelns utredningsinstitut, är ”det återvunna plagget”. Det beslutet respekterar jag alla dagar i veckan! Högst upp på min lista av årets julklappar är dock något helt annat – nämligen DU!

delningar

Bakmaskin, elcykel, surfplatta och nu senast återvunna kläder, i all ära…men enligt mig är det DU som är årets julklapp!

Jag inser direkt att detta kan bli ett påstående som lämnar alla dörrar och fönster vidöppna för en massa tolkningar. Låt mig därför reda ut mitt resonemang lite.

Den viktigaste personen i ditt liv borde vara dig själv. Vi prioriterar sällan oss själva i första hand och det kan ibland låta som en bra idé eftersom vi vill vår omgivnings bästa, men är det verkligen så smart?

Om man verkligen vill att sina nära och kära ska må bra, så bör man själv må bäst. Dels eftersom sinnesstämningar och energier ofta smittar av sig och dels för att när du mår bra så är det mycket enklare att hjälpa och ta hand om sina nära och kära, så som bara du kan.

Du är årets julklapp och därför ska du investera i dig själv. Hur du gör det på bästa sätt vet bara du.

Mina tips som du gärna får utforska:

1. Personlig Tränare.

Boka ett möte med en duktig tränare och smid sedan planer för en bättre fysik det kommande året! Köp fler timmar än vad du först tänkte, du kommer inte ångra dig!

2. Gå på massage regelbundet.

Unna dig avkopplingen och återhämtningen som massagen ger dig! Tänk på att träningseffekterna blir aldrig större än den återhämtning som du har. Kontakta en massör i din närhet, vi på Wellness Studio har massörer på flera anläggningar!

Om du köper återvunna kläder i julklapp så gör du säkert helt rätt. Det är en bra julklapp!

Men du är den bästa julklappen, enligt mig i alla fall!

/Tony Ohlsson, PT på Wellness Studio.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar