Pizzerian blev utnämnd till Varbergs bästa: "Känns jättebra"

Foto: Pressbild/ Bajar Birwari - Foto: Pressbild

Efter kundernas omdömen på pizzasajten.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Onlinepizza har har utsett årets favoritpizzerior 2018 bland sina 2000 uppkopplade restauranger. I Varberg blev Stanton’s Breared korad till bästa pizzerian i staden. Värt att poängtera är dock att de flesta pizzerior i Varberg använder sig av sajten Hotmat och inte Onlinepizza. Men trots att det finns få konkurrenter på Onlinepizzas lista för Varberg, så har Stanton’s Breared fått 4,2 av 5 i betyg i sina omdömen av kunderna.

- Det känns jättebra, det är andra året i rad som vi blir Varbergs bästa pizzeria, säger Bajar Birwari, ägare till Stanton’s Breared.

De bästa pizzeriorna baserad efter omdömen från kunderna på Onlinepizza, antal återkommande kunder och årets alla beställningar genom sajten.

- Det känns fantastiskt kul att få lyfta fram våra många talangfulla och kompetenta pizzabagarna. Det är de som är Onlinepizzas själ och hjärta och årligen förser våra kunder med god mat, bra service och snabba leveranser. Nu kan vi hylla dem som hyllas bör, säger Philip Eide, marknadschef på Onlinepizza i ett pressmeddelande. 

Varför tror du att just ni blivit Varbergs bästa pizzeria?

- För att vi har god mat och vi är snabba med våra beställningar. Vi är trevliga mot våra kunder och gör vårt bästa för att göra våra kunder nöjda, säger Bajar.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar