Oscar Niteclub byter koncept: "Ska nå en bredare publik"

Från nattklubb till något helt annat.

delningar

Timothy Halldén

Oscar Niteclub i Varberg kommer stänga ner efter juldagen. De centrala lokalerna ska få en renovering och ett helt nytt koncept.

- Själva nattklubben ska stängas ner efter 41 år, det ska bli lite mer som det var förr. Vi ska ha öppet sju dagar i veckan med mat och dryck, berättar Timothy Halldén, ägare till Oscar Niteclub.

Den nya restaurangen har funnits i planerna under en lång tid. Namnet "Oscar" kommer leva kvar med restaurangen, fast med ny logga. Renovering av lokalerna startar efter årsskiftet.

- Exakt datum är inte satt än, men vi kommer hålla stängt ett tag. Jag står lite i en skarv just nu där allt inte är klart, men jag ville ändå att folk skulle veta att nattklubben stänger ner. Vi tycker det är tråkigt att stänga ner en så väletablerad klubb men samtidigt är det synd att en så central lokal är öppen så sällan.

Backstage kommer hålla öppet för sista gången i lokalen den 29 december. Sedan flyttar deras verksamhet upp till Red Room, där de har premiär den 4 januari.

- När det nya konceptet blir klart blir det mat och mycket mer än vad som finns idag, så de kan nå en bredare publik. Idag har de inte direkt någon stor matmeny, säger Timothy.

Hur utbudet blir och hur där kommer se ut, kan Timothy inte svara på i nuläget. Den nya restaurangen beräknas öppna någon gång i mars.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar