Nu är det enklare och smidigare än någonsin att tjäna pengar till klassresan

Många skolklasser planerar och åker på klassresa under vår- och sommarsäsongen. Nu börjar det bli dags att planera för 2023 års klassresa.

Men hur kan man på ett smidigt och enkelt sätt fylla på klasskassan? I denna guide ger vi dig tips och tricks på hur ni kommer närmare målet. 

Resa inom Sverige

Vill man hålla sig inom Sveriges gränser finns många roliga resmål för er klassresa, där några av de mest populära innefattar Liseberg i Göteborg, Naturhistoriska Riksmuseet i Stockholm eller varför inte ta en avstickare till Höga Kusten där både vackra vandringsleder och stuguthyrning finns?

Det finns helt enkelt många intressanta och bra resmål som är värda att kolla in. Detta gör att det även finns något för de allra flesta budgetstorlekarna.

Tjäna ihop pengarna

Att tjäna ihop pengar till skolklassen ska vara kul, och eftersom klassresor är förenade med kostnader för till exempel mat, resa och logi är det viktigt att man har en stadig budget. Det bästa sättet för många klasser är att starta en försäljning, till exempel genom DelikatessKungen som erbjuder högkvalitativa och populära produkter som ger hög förtjänst. De har dessutom över 30 års erfarenhet när det kommer till att hjälpa både skolklasser och föreningar uppnå sina drömresor, och de hjälper gärna till med råd och tips på hur ni kan sälja ännu fler produkter.

I steg två kan det vara bra att ni börjar räkna på hur mycket ni behöver sälja för att komma upp i den summa som krävs för att resan ska bli verklighet. Ska ni tjäna ihop pengar till att åka utomlands behöver ni sälja mer. Med en budget och tidsram blir det tydligare och enklare, och ni skapar er då en överblick över hur mycket ni behöver samla in. Att sälja populära produkter till vänner, släktingar och bekanta blir också betydligt enklare om ni använder er av sociala medier där ni kan sprida ert budskap. Hos DelikatessKungen kan ni också få hjälp med att sätta upp er egen webbshop vilket gör att ni snabbare kan tjäna ihop era pengar. 

Sätt upp delmål och ha roligt

I nästa steg kan ni sätta upp delmål, det gör att slutmålet inte känns lika avlägset. Det är viktigt att inte tappa fokus, därför kan ni ha en tävling i klassen där den som säljer flest produkter vinner något. Genom att kontinuerligt prata om resan ni har framför er ser ni dessutom till att ni alltid har säljmålet i sikte vilket hjälper er med motivationen under resans gång.

DelikatessKungen är experter på försäljning och de kan hjälpa till med tips och tricks på hur just er grupp kan maximera er försäljning. Anledningen till att många väljer att starta en försäljning med just DelikatessKungen beror bland annat på deras långa erfarenhet, att deras produkter håller så hög kvalitet och deras höga förtjänst. 

Faktum är att er drömresa är närmare än ni tror och den ligger med stor sannolikhet inom räckhåll! Och som ett sista råd på vägen, glöm inte att ha kul. Målet blir tydligare och resan betydligt roligare om ni gör en kul grej av det – glöm inte att försäljning är utvecklande att ni kommer lära er massor på vägen.

Om du har feedback eller frågor

Hör gärna av dig