Laddar

KLICKTOPPEN: Varbergs hetaste bostäder just nu

Här är de hetaste bostäderna i Varberg.

delningar

1. Birger Svenssons väg, Varberg, Varberg – 2 695 000 kronor

Från Hemnet: ”I Lassabacka återfinns denna charmiga tvåplansvilla om 140+72 kvadratmeter som genom åren fyllts av skratt och värme. Villan som tidigare rymt två stycken lägenheter är till viss del i originalskick så här finns fina möjligheter för den som vill forma sitt eget drömboende.”

 Foto: Hemnet/Svensk Fastighetsförmeding

2. Albäcksvägen, Torpa Kärradal, Varberg – 6 450 000 kronor.

Från Hemnet: ”En mycket påkostad och stilfull villa (byggår 2012) i ett lugnt område med havsutsikt, bara några minuters avstånd till salta bad. Enbart dryga 10 km för påfart E6 norr/söder och Varbergs centrum för allehanda service och uteliv.”

 Foto: Hemnet/Mäklarhuset

3. Kongsbergsvägen, Grimeton, Varberg – 925 000 kronor.

Från Hemnet: ”Tillfälle att förvärva renoveringsobjekt med bra läge i Grimeton. Huset är en enplansvilla från LB-hus om 5 rum och kök med vidbyggt förråd och garage.”

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

4. Julles väg, Gloppe, Varberg – 2 195 000 kronor.

Från Hemnet: ”Fantastiskt tillfälle att förvärva en stor fastighet i natursköna Gloppe. Högt läge, fina vyer, vackert område. Bör ses för att få insupa den härliga känslan.”

 Foto: Hemnet/Mäklarhuset

5. Grimmared, Grimmared, Varberg – 1 795 000 kronor

Från Hemnet: ”På Grimmared 268 möts vi av ett smakfullt renoverat 1½-planshus som nyligen byggdes till. Här erbjuds ett fint boende med lantligt läge med sex rum varav fyra sovrum. Renoveringar som har utförts är bland annat tak, kök, badrum samt vatten & avlopp.”

  Foto: Hemnet/Mäklarhuset

Relaterade artiklar