Laddar

KLICKTOPPEN: Här de hetaste husen just nu

Går du i hustankar? Här är veckans mest klickade objekt i Varberg.

delningar

 

Furubergsgatan, Träslöv, Varberg – 5 200 000 kronor

Från Hemnet: ”5 200 000 kr

Villa på högt läge med unik arkitektur i Träslöv. Drömmer du om en bostad med många sovrum, bra sällskapsytor och stor trädgård har du kommit rätt. Stor tomt med havsutsikt från högsta punkt.”

Se annonsen här!

 Ängarnas väg, Kärradal, Varberg – 4 700 000 kronor

Från Hemnet: ”Denna båtliknande villa har ett härligt läge nära badstranden. Lite utsikt mot havet. Huset är 160 kvm med 4 sovrum och ytterligare 3 sommarrum i annexet. Stor altan och tomt med en prunkande trädgård sommartid.”

Se annonsen här!

 Mossvägen, Bua, Varberg – 2 950 000 kronor

Från Hemnet: ”Högst upp på återvändsgata, med lugnt läge angränsandes mot grönområde och med havsutsikt ligger denna renoverade 1-plansvilla. Här är det bara att flytta in!”

Se annonsen här!

 Bråtared, Dagsås, Varberg – 490 000 kronor

Från Hemnet: ”Med ett vackert läge på tomt om ligger denna enplansvilla med stor potential! Då renoveringsbehov föreligger finns här goda möjligheter att sätta sin egen prägel, och inreda som antingen året runt-boende eller sommarstuga.”

Se annonsen här!

 Häggstigen, Apelviken, Varberg – 395 000 kronor

Från Hemnet: ”Nu har du din chans att förvärva en pittoresk kolonilott i attraktiva Solvikens Koloniförening, belägen mellan Breared och Apelviken. Här finns totalt 51 lotter i varierande storlek i bilfritt, prunkande och fridfullt område.”

Se annonsen här!

Relaterade artiklar