KLICKTOPPEN: Här är Varbergs hetaste villor

Hus med havsutsikt och egen flaggstång blev en av de mest klickade annonserna.

delningar

1) Getterövägen 37, Getterön, Varberg : 4 900 000 kronor

Foto: Mäklarhuset

"Högt läge och havsutsikt i sydväst erbjuds från denna stora tomt. Huset bjuder bland annat på ett praktiskt kök i lantlig stil, ett allrum med vacker öppen spis och ett stort fönsterparti med njutbar havsvy, ett stort vinterbonat uterum i sydväst och hela 4 sovrum. Huset är varsamt omhändertaget, tillbyggt och ombyggt ett par gånger och har varit i samma familjs ägo sen tomten köptes på -30-talet. Först nu söker denna semesterpärla med egen flaggstång för högtider ny ägare." Läs mer om fastigheten här.

2) Skällinge by 21A, Varberg: 650 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar fastighetsförmedling

"I utkanten av Skällinge samhälle ligger detta äldre torp i behov av kärlek och renovering. Huset har i dag varken vatten eller avlopp men el finns och är utbytt på 2000-talet. Fastigheten delas av en liten grusväg och nedanför vägen nyttjas marken för åkerbruk och på den övre delen finns gräs, hage och träd - perfekt för fårens sommarbete. På tomten finns också ett uthus för förvaring." Läs mer om fastigheten här.

3) Per Lars väg 2, Rolfstorp, Varberg: 2 395 000 kronor

Foto: Mäklarhuset

"I huset om 1,5 plan plus källare finns gott om ytor för hela familjen. Totalt finns här fyra sovrum varav tre stycken en trappa upp. På entréplan fördelar sig ytan på hall, ett sovrum, badrum renoverat 2014, kök i lantlig stil och ett vardagsrum i vinkel med plats för soffgrupp och matsal. Från vardagsrummet når du ut till det öppna lusthuset och till altandäcket i söderläge med många soltimmar. I källarplan erbjuds bra extraytor så som hobbyrum, groventré, en rejäl tvättstuga med gott om förvaring och bänkyta, förråd och matkällare. Stort plus för dubbelgaraget med ovanförliggande lägenhet om ca 45 kvm som ger möjligheter till hyresintäkt." Läs mer om fastigheten här.

4) Hjörne 4, Veddinge, Varberg: 3 950 000 kronor

Foto: Bjurfors

"Med en idyllisk utsikt mot ån Viskan ligger denna renoverade sekelskiftesvilla om 299 kvm fördelat på tre lägenheter. Varje lägenhet har en privat ingång och är välplanerade med stort kök, matplats, vardagsrum, två rymliga sovrum och egna badrum med klädvård. Lägenheten på övre plan har balkong och de andra utgång till trädgård/ pooldäck." Läs mer om fastigheten här.

5) Kungsäters By 4, Kungsäter, Varberg: 995 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"Huset byggdes 2007 och lämpar sig både för permanent- och fritidsboende. Den ljusa och öppna sällskapsdelen av bostaden är en naturlig samlingspunkt för familjen. Här är det en härlig rymd med taket öppet upp i nock, en värmande kamin och många stora fönster som både ger fint ljusinsläpp och vacker utsikt ut mot naturen. I den andra delen av huset är det två mindre sovrum samt toalett/duschrum med tvättmöjlighet. Loftet ger en extra yta till sovplatser eller förvaring." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar