Laddar

KLICKTOPPEN: Här är Varbergs hetaste hus

Veckans klicktopp har något för alla de som drömmer om att investera i en villa.

delningar

 

Foto: M2/Hemnet

Ugglarp 5, Rolfstorp, Varberg – 7 200 000 kronor

Från Hemnet: Gård i sekelskiftesstil i bästa skick. Hus ca 235 kvm boarea. Lada om 450 kvm inredd med 4-5 stora boxar, sadelkammare och spolspilta. Belyst sandpaddock 20×60 meter. Inredd drängstuga med gästrum. Fina betesmarker. Ljust och fritt läge. Härliga ridvägar. 16,6 ha mark.

 

Foto: LRF Konsult/Hemnet

Nordvära 52, Nordvära, Varberg – 3 800 000 kronor

Från Hemnet: Trevlig gård med bostadshus och ekonomibyggnader. Ca 22 ha – åker, skog och övrig mark. Häststall och diverse lokaler gör den lämplig för mindre djurhållning eller annan verksamhet. Havet i närheten och mycket turister i området ger möjlighet till café, gårdsbutik, hantverk, B&B. Belägen i en expansiv region med närhet till Varberg och pendlingsavstånd till Göteborg.

 

Foto: Märklarhuset Varberg/Hemnet

Råhallevägen 23, Årnäs, Varberg – 4 150 000 kronor

Från Hemnet: Välkommen till Råhallevägen 23 på natursköna Årnäshalvön. Byggt -66 och tillbyggt ca -75. Här finner du fyra sovrum, kök, inglasat uterum och ett stort vardagsrum med plats att umgås och njut av det fantastiska läget. Insynsskyddat med underbara vyer vart du än vänder dig på tomten och i vardagsrum. Här kan vem som helst trivas! Besiktigat och protokoll fås på begäran av mäklaren. Varmt välkommen på visning!

 

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg/Hemnet

Aktervägen 9, Träslövsläge, Varberg – 5 300 000 kronor

Från Hemnet: Mycket omtyckt område i Träslövsläge med nära till ny skola, idrottsanläggning och hav.

 

Foto: Märklarhuset Varberg/Hemnet

Linnekullevägen 31, Getterön, Varberg – 6 250 000 kronor

Från Hemnet: Välkommen till en bostadsdröm med havet bara ett par hundra meter bort! En villa som säljaren har renoverat till ett modernt och stilrent hem med en varm känsla. Här bjuds på sköna ytor där det underbara köket med bardisken blir en härlig samlingspunkt för mysiga frukostar, läxläsning och mingel med vänner.

Relaterade artiklar