Laddar

KLICKTOPPEN: Här är de hetaste husen i Varberg

Veckans klicktopp har något för det mesta. Skillnaden på det billigaste och dyraste objektet är närmare 7 miljoner kronor.

delningar

 

Foto: Fastighetsbyrån Varberg/Hemnet

Trollåsvägen 6, Bua, Varberg – 2 625 000 kronor

Från Hemnet: Första parkett mot havet! På södervänd tomt och med ett högt läge välkomnas ni till en plats för avkopplande stunder på naturtomt med härlig havsutsikt. Välplanerad planlösning med hemtrevligt kök, sällskapsytor med öppen spis och braskamin, helkaklat badrum och tre sovrum. Här finns gott om plats för familj och övernattande gäster.

 

Foto: m2/Hemnet

Krokavägen 7B, Kärradal, Varberg – 7 400 000 kronor

Från Hemnet: Ett mycket tilltalande 1-planshus byggt 2017 på 220 kvm med 6 rum och kök. Öppna ytor med 4,70 i takhöjd i vardagsrummet, 3 sovrum, 2 badrum, hi-tech, smartel, stora fönsterpartier med utsikt mot havet. Gångavstånd till badplats. Isolerat uterum med golvvärme. Halkfri träaltan. Stengärdsgård runt huset. Friggebod. 10 minuter till påfart E6 norr- och söder.

 

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg/Hemnet

Vallby 1, Veddige, Varberg – 550 000 kronor

Från Hemnet: I en glänta i skogen ligger detta mysiga fritidshus, rött med vita knutar. Huset, som använts som deltidsboende året runt, rymmer ett inglasat uterum, helkaklat badrum, kök, allrum och sovloft. Här hittar man lugnet på en naturskön tomt med gräsmattor, berg och träd och en vidsträckt utsikt över åkrar och ängar. Närheten till Veddige ger promenadavstånd till affärer och annan service och med bil når man hav och strand på under 20 minuter.

 

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Varberg/Hemnet

Annestorp 1, Skällinge, Varberg – 4 300 000 kronor

Från Hemnet: Mycket vackert belägen gård med härlig utsikt över de närliggande ängarna. Här finns bl.a ett påkostat kök med granitskivor, fyra sovrum, uterum, kamin och läcker SPA-avdelning. Fastigheten är väl omhändertagen och omfattar en landareal om totalt ca 5 hektar välskött mark. Gården har ett väl genomtänkt byggnadsbestånd med bland annat huvudbyggnad, stall, garage samt maskinhall om ca 400 kvm. Byggnaderna är i bra skick och levererar tillsammans såväl intäktsmöjligheter som praktisk nytta till gården. Notera också att åkern framför- och skogsdungen bakom byggnaderna hör till fastigheten. Välkomna på visning!

 

Foto: Hemverket AB/Hemnet

Halmossestigen 10, Mäsen, Varberg – 1 160 000 kronor

Från Hemnet: Mysigt fritidshus i omtyckta och populära Ekegården, nära badsjö i Varbergs kommun. Går utmärkt att använda som permanentboende. Här finns allt! Huvudbyggnad med tre sovrum, rejält vardagsrum med kamin, väl fungerande kök, badrum och stor altan med eftermiddagssol. Inkopplad fiber med internet och tv. Gratis vatten via föreningen. På gården finns en stor garagebyggnad med separat ingång till relaxdel med bastu, dusch och extra förråd. På tomten finns även en uppvärmd gäststuga med indragen el, ytterligare ett extra förråd samt en badtunna. Intill köket finns också ett köksförråd med installerad tvättmaskin och handfat.

Relaterade artiklar