Laddar

KLICKTOPPEN: Här är de hetaste husen i Varberg

Veckans klicktopp i Varberg har något för de mesta.

delningar

 

Foto: Hemverket/Hemnet

Germundstorp 11, Varberg – 850 000 kronor

Från Hemnet: Välkommen till denna enplansvilla med totalarea om 240 kvm med inredd källare. Här bor ni i vackra öppna omgivningar med gångavstånd till badsjö. Då visst renoveringsbehov föreligger finns här möjlighet att sätta sin egen prägel! Bra planlösning med öppna sociala ytor i båda våningsplan, två altaner samt 4 sovrum. Skolbuss går utanför. Dagligvaruhandel finns i Kungsäter, övrig service och matbutik i Horred (ca 1 mil.)

 

Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet

Långabergsvägen 20, Espevik, Varberg – 2 450 000 kronor

Från Hemnet: På idylliska Långabergsvägen ligger detta fina fritidshus med bla två sovrum och två allrum. Här erbjuds ett mycket trevligt boende med året-runt-standard i en mysig del av Espevik. Huset, som är byggt 1963, står på en tomt om 1036 kvadratmeter som bjuder på fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter. Ett charmigt fritidshus i gott skick – här är det bara att flytta in och kunna avnjuta sommaren i Espevik!

 

Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet

Kvarndammsvägen 3, Bua, Varberg – 4 495 000 kronor

Från Hemnet: Tillfälle att förvärva ett fint renoverat hus med havsutsikt beläget i natursköna Bua Strand! Nuvarande ägare har under de senaste åren låtit renovera hela husets entréplan, bytt tak och fönster, byggt altan m.m. Flera trevliga uteplatser där baksidan är belägen med soligt sydvästläge. Här bor man lugnt och fridfullt inom promenadavstånd till både samhället och det vackra kustlandskapet. Välkomna!

 

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling/Hemnet

Oxelstigen 6, Lugnet, Varberg – 2 750 000 kronor

Från Hemnet: På Oxelstigen 6 bor ni i ett inbjudande 1960-talshem med charm och karaktär. Bostaden bjuder på trevlig planlösning med stor sällskapsyta bestående av både vardagsrum och matsal, genomtänkt stil, tre ombonade sovrum, praktisk tvättstuga, utbyggd hall och gott om förvaring. Här finns både altan och balkong i soligt läge med gott om plats för utemöbler och grill. Lugnt område nära skola och dagis.

 

Foto: Gods & Gårdar Fastighetsbyrå/Hemnet

Bönarp 31, Valinge, Varberg – 4 000 000 kronor

Från Hemnet: Ett noga utvalt läge , med sjöutsikt i det kuperade och omväxlande odlings- och blandskogslandskapet strax väster om Valinge. Modern arkitektritad enplansvilla (112 kvm) plus två torpstugor på 4000 kvm insynsskyddad naturtomt och utan grannar tätt inpå. Allt detta inom bekvämt räckhåll från Varberg.

Relaterade artiklar