Klicktoppen: Fritidshus på populärt område toppar listan

Se veckans mest klickade bostäder.

delningar

1. Solbadsvägen 102, 3 495 000 kronor

"Bostaden erbjuder öppen planlösning, fräscha ytskikt och vackert ljusinsläpp. Huset om 75 kvm har tre sovrum, friggebod till övernattningsgäster, förråd och en härlig solig uteplats. – ett fritidshus i utmärkt skick!" Läs mer om bostaden här!

2. Kullagård 28, 2 695 000 kronor

Foto: Skandiamäklarna/Hemnet

"Huset består sedan av ett fint och ljust kök, två sovrum samt ett rymligt och ljust vardagsrum. På andra våningen finns ett stort allrum som kan delas av för att få ytterligare ett sovrum om så önskas." Läs mer om bostaden här!

3. Arrendevägen 26, 2 395 000 kronor

Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet

"På detta smultronställe i omåttligt populära Läjet är det lätt att trivas och här finns allt som behövs för ett bekvämt fritidsboende som även går att nyttja vintertid." Läs mer om bostaden här!

4. Trönninge 44, 5 295 000 kronor

Foto: Mäklarhuset/Hemnet

"Det här är ett påkostat, barnvänligt och ljust boende med öppen spis, stora sällskapsytor och generös takhöjd. Huset har även inbyggt högtalarsystem och en stor altan i bästa solläge." Läs mer om bostaden här!

5. Videgatan 2, 6 875 000 kronor

Foto: Erik Olsson/Hemnet

"Ett par hundra meter från Västerhavet i Läjet, på Videgatan 2, ligger ett väldisponerat totalrenoverat hus med generösa sällskapsytor, härlig braskamin och en trevlig balkong som bara väntar på sommarens långa utekvällar." Läs mer om bostaden här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.