Här kan du fira in det nya året i Varberg

Foto: Pxhere

Gott nytt år! Här firas det nya året i staden.

delningar

Nu är det dags att fira in det nya året och i Varberg slår dörrarna upp på Societén för personer över 19 år. Det utlovas party och musik med DJ TBA Main Floor och på Brasseriet spelar Kalle Lönn by CMC.

På Varbergs torg startar Barnens nyårsfirande klockan 12.00. Senare på kvällen kommer nyåret firas på ett annat vis än vanligt på torget - med ett uppseendeväckande lågfyrverkeri synkroniserat till musik. Musiken blir ett urval av kända låtar med olika tempo. Det nya firandet utlovas att bli mer djurvänligt än vanligt.

- Vi har lyssnat på den kritik som förekommit tidigare år och utrett olika alternativ. Lasershow som varit på förslag skulle inneburit betydligt högre kostnader. Det lågfyrverkeri som vi valt i år avger inte lika skarpa ljudknallar som det traditionella fyrverkeriet, och blir även därför ett bra alternativ, säger Magnus Thomson, destinationsutvecklare på Näringslivs- och destinationskontoret (NOD) i ett pressmeddelande.

Det nya nyårsfirandet på Varbergs Torg kommer ha fokus på att passa alla generationer och kvällen inleds med ett nyårstal av Christina Josefsson, som tidigare varit kultur- och fritidschef i Varbergs kommun.

FAKTA

Nyårsfirande i Varberg, den 31 december

Barnens nyårsfirande på Varbergs Torg, klockan 12.00

Årets sista fest på Societén, klockan 22.30 - 03.00

Nyårsfirande på Varbergs torg, klockan 23.45

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar