Falkenbergs FF om tragedin: "Klubben tycker det är jättetråkigt"

Tidigare Falkenbergs FF-spelare avled under torsdagen.

delningar

I torsdags framkom att den tidigare Falkenberg FF-, Malmö FF- och U21-landslagsspelaren Labinot Harbuzi gått bort. Nu hyllas fotbollspelaren i sociala medier. MFF-supportrarna i Malmö planerar att hedra Harbuzis minne genom en supportermanifestation vid stadion under fredagskvällen, rapporterar Sydsvenskan.

Labinot Harbuzi spelade fotboll för Falkenbergs FF år 1999, då klubben vann Humlecupen.

- Alla i klubben tycker det är jättetråkigt. Det är väldigt få som är kvar här från den tiden, men det är alltid tråkigt när en ung person går bort, säger Patrik Lundgren, klubbdirektör på Falkenberg FF.

Falkenbergs FF postade ett inlägg på sociala medier under torsdagen, till minne av Labinot Harbuzi. Fotbollspelaren och numera lagkapten David Svensson, kommer ihåg Harbuzis tid i klubben.

- Han var två år yngre än jag. Vi spelade inte särskilt mycket tillsammans, han var inte särskilt gammal när han lämnade FFF. Men jag minns honom i Humlecupen där han spelade med de som var ett år äldre, säger David Svensson.

Svensson förklarar att de inte träffat varandra sedan Harbuzi gått över från Falkenbergs FF till Malmö FF.

- Det är alltid tråkigt när någon går bort så tidigt, han var bara 32 år. Med tanke på att han varit med i föreningen känns det lite närmre, även om jag inte hade någon nära relation med honom tyvärr, avslutar David.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar