Laddar

Efter utbrottet – nu är Lindström avstängd mot Helsingborg

Blandade känslor hos Mattias Lindström – som inte får coacha mot HIF.

delningar

Tvååkers IF skakade om det allsvenska storlaget IFK Norrköping rejält och ledde med 2–0 i paus – men tappade sedan till förlust med 2–3 under de sista 25 minuterna.

Det resulterade i en känslostorm hos tränaren Mattias Lindström. Med sitt hetlevrade och passionerade kroppsspråk var Tvååkerstränaren väldigt aktiv vid sidlinjen och manade på sitt lag mot bragden.

Flera gånger hamnade han i dispyter med domarteamet över situationer på planen. I slutskedet av matchen sparkade en frustrerad Mattias Lindström till en kon i ett vredesutbrott – och då fick han syna det röda kortet av domarteamet för tilltaget.

– Jag kan tycka att det är lite hårt dömt, men enligt reglerna får man inte göra så, säger Mattias Lindström efteråt.

Det gör att han inte får coacha Tvååkers IF i den sista gruppspelsmatchen mot Helsingborgs IF på Olympia. En match som Lindström väldigt mycket hade sett fram emot, eftersom han tillbringat nästan hela sitt liv i klubben.

– Det är tråkigt, så klart. Men är man med i leken så får man leken tåla, säger Mattias Lindström rakryggat.

Och gällande matchen var det blandade känslor hos tränaren.

– Jag är besviken över förlusten, men känner en stolthet över att vi som lag gör det vi kom överens om inför matchen. Sen trycker Norrköping på i slutet och då tryter orken hos oss. De tränar ju trots allt dubbelt så mycket som vi gör, säger Mattias Lindström.