Laddar

Efter Bois skräll bjuder ”Mix” på sushi

"Vafan, då är det dags att leva upp till det", säger Oliver Stanisic.

delningar

Inför Varbergs Bois match mot Sirius igår utlovade IFK Göteborgs mittfältsstjärna Mix Diskerud på Twitter att Varberg-spelarna skulle få en bonus om de lyckades ta hem en poäng.

”Jag bjuder startelvan i Varbergs Bois på sushi på den bästa sushirestaurangen i Göteborg eller Varberg om de tar en poäng mot Sirius i morgon”, skrev han på Twitter.

Eftersom Bois tog hem samtliga tre poäng när de vann med 2-1 mot Sirius kommer Mix Diskerud nu att hålla sitt löfte och bjuda laget på sushi, skriver Fotbollskanalen. Enligt Mix själv fanns det tre anledningar till varför han skrev tweeten.

1. Jag älskar sushi. 2. Bra sätt att ta reda på vilken som är den bästa sushirestaurangen i området Göteborg/Varberg. 3. Att uppmärksamma Bois. Fair lag som gör ett strålande resultat mot Sirius och som jag hoppas går till svenska cupens kvartsfinal om inte IFK gör det. Det är mycket mer än ett ”farmarlag” till Göteborgsklubbarna”, skriver han till Fotbollskanalen.

– Det var en kul tweet av honom som hela laget la märke till och just att vi tog tre poäng och inte bara en. Vafan, då är det dags att leva upp till det, säger Oliver Stanisic till Fotbollskanalen.

Det återstår att se om Mix Diskerud verkligen håller vad han lovat.

Relaterade artiklar