Derome satsar på husproduktion: "Ligger rätt i tiden"

Lukas Lundstedt, Andreas Eriksson, Johan Axelsson, Karin Hellzén, Frank Beno och Henrik Svahn. - Foto: Pressbild

Slår ihop två bolag - Fler arbetstillfällen på Derome.

delningar

Derome väljer att satsa på husproduktion, efter en tid där bostadsmarknaden mattats av. Två av koncernens bolag slår ihop och skapar en större organisation i samband med satsningen. - När det är lite kämpigare på marknaden vågar A-hus och Derome satsa. Det är en stor fördel att vara familjeägda och ha möjligheten att göra långsiktiga investeringar. Om vi vågar gasa i uppförsbacke blir utväxlingen på våra satsningar större än konkurrenternas, säger Karin Hellzén, divisionschef för A-hus i ett pressmeddelande.

Det är bolagen A-hus och Derome Plusshus som slår ihop och blir Derome Husproduktion AB. Satsningen innebär fler nya tjänster, bland annat rekryteras två divisionschefer, en ny regionchef och flera säljare.

Tanken med en ny gemensam organisation är att kunna anpassa produkter för varje enskilt byggprojekt i större utsträckning. Derome Plusshus vänder sig till så kallade "proffskunder" och A-hus renodlas till konsumentkunder.

- Jag är övertygad om att den här satsningen ligger helt rätt i tiden. När vi ser att marknaden förändras något, har vi drivkraften att göra ytterligare satsningar och innovativa bostadsbyggnadslösningar, säger Johan Axelsson, vd för Derome Husproduktion AB i pressmeddelandet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar