Laddar

Derome engagerar sig i Musikhjälpen

Musikhjälpens programledare Daniel Adams-Ray, Farah Abadi och William Spetz. Foto: Pressbild/Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Efter rosa oktober och blå november fortsätter Derome med Musikhjälpen under december.

delningar

Med pengar som skänktes för rosa virkespaket i oktober och blå mustascher i november, bidrog Derome i arbetet mot bröst- och prostatacancer. Redan förra året märktes medarbetarnas engagemang för Musikhjälpen och därför följer Derome upp detta.

Nu startar Musikhjälpen 2018, med temat "Alla har rätt att funka olika" och Derome ger sitt stöd även till den kampen. Det gör de genom att starta en digital insamling, samtidigt som företaget skänker pengar.

- Att vi nu följer upp vårt engagemang med Musikhjälpen känns helt naturligt. Särskilt med tanke på att förra årets version av Musikhjälpen skapade ett stort engagemang hos våra medarbetare. Vi lyssnar på dem och tar initiativet till en insamling i år, säger Magnus Andersson, koncernchef Derome i ett pressutskick.

Musikhjälpen är ett samarbete mellan Sveriges Radio, Sveriges Television och Radiohjälpen. Under en vecka pågår sändningen dygnet runt i P3 och SVT/SVTPlay.

Relaterade artiklar