Laddar

Butik i Brunnsparken vinterstänger

Foto: Dennis Johansson

Ska anpassa sig efter besökarnas behov.

delningar

Nu meddelar Varbergs kommuns Näringslivs- och destinationskontor att man kommer att vinterstänga butiken i Brunnsparken oktober 2018 till våren 2019. Anledningen är enligt ett pressmeddelande att anpassa sig till besökarnas behov. 

Butiken stänger – men inte verksamheten. Istället kommer människor mötas på ett flexibelt sätt på flera olika platser och i nya kanaler, heter det i pressmeddelandet. En av anledningarna är att dagens turister i dag numer söker sin information på nätet via smartphones och besöken i butiken minskar stadig – särskilt under vintertid. 

- Utifrån detta känns det självklart att använda våra resurser mer effektivt och möta dagens kunder där de befinner sig. Det här ger oss möjlighet att erbjuda ett modernare värdskap för destinationen Varberg, säger Maria Carlsson, ansvarig för turistinformationen i Varberg. 

- Dialog med besöksnäringen i Varberg pågår året om. Vi är beroende av ett gott samarbete med våra företagare och målet är att förändringen i öppettider blir en fördel även för dem, till exempel med funktionen Infopoints, säger Martin Andersson, näringslivsdirektör i Varbergs kommun. 

Relaterade artiklar