BILDEXTRA: Team Varberg mot TV-laget

Så gick matchen.

delningar

Under onsdagskvällen spelade TV-lagetHåsten IP i Varberg. Med halvfull läktare mötte de Team Varberg, en ihopsatt grupp för just ikväll med spelare från Unite People och företagare från staden.

Eddy Bengtsson, som är gladiatorn El Gringo, brottare och med i TV-laget, hejade på sina lagkamrater vid läktaren.

- Jag tror TV-laget vinner i dag, vi har många bra fotbollspelare på plan, berättar han.

- Jag har spelat i laget i fem-sex år nu. Det är roligt att träffa folk och det är roligt för dem att träffa oss. Fotboll förbinder alla och vi har bara roligt ihop, fortsätter Eddy.

I första halvlek såg det mörkt ut för varbergarna, med 3-0 till TV-laget.

- De har övertaget nu, de är ganska bra. Men vi har snackat ihop oss. De fick första halvlek men nu tar vi nästa, säger Birol Adem i Team Varberg.

Sedan gick han ut på plan och satte första målet för Team Varberg. Niklas Wilhelmsson, i samma lag, gjorde mål strax därefter.

Varje mål gav 500 kronor till den sydafrikanska organisationen the Rainbow Team. Matchen slutade 6-4 till TV-laget, vilket gav 5000 kronor till organisationen, utöver pengarna de fick in från inträde och försäljning.

- Nu är vi trötta. Det blev många mål vilket är jättebra, det blir mer pengar till organisationen, sa Patrick Ekwall, lagkapten för TV-laget, efter matchen.

Är ni taggade på matchen i Falkenberg imorgon?

- Vi är taggade! Nu är vi lite sega efter dagens match, men vi hinner piggna till. Vi har gjort detta innan, så det löser vi.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar