Laddar

Beskedet: Harald Nyborg lägger ner i Varberg

Foto: Wikimedia Commons/Green Yoshi

Nu bekräftas de rykten som länge cirkulerat om butikens nedläggning. Då stänger de igen:

delningar

Det har länge gått rykten om att butikskedjan Harald Nyborg lägger ned sin butik i Varberg, vilket de själva nu bekräftar i ett pressmeddelande. 24Varberg.se har den senaste månaden sökt Peter Ålenius som är chef över den svenska delen av Harald Nyborg, Johan Johansson som är biträdande varuhuschef på Harald Nyborg Sverige, Varbergsbutikens butikschef Emma Larsson, samt Harald Nyborgs VD Erling Daell. Ingen av dem har velat kommentera nedläggningen.

Men nu bekräftas alltså nedläggningen i ett pressmeddelande från företagets vd Erling Daell. Samtliga butiker i Sverige kommer att stänga med undantag från e-handeln och butiken i Löddeköpinge.

– Sista dagen våra övriga butiker är öppna är den 13 januari 2019, förutom Malmö som är öppen till 28 februari 2019", skriver vd:n i pressmeddelandet.

Det finns långt gångna förhandlingar med en annan intressent. Den kanske ska ta över både butikerna och personalstyrkan, skriver vd:n i pressmeddelandet.

Erling Daell meddelar att ändringen görs för att bättre kunna fokusera på Harald Nyborgs e-handel och på deras andra koncept, systerbolaget jem & fix.

Relaterade artiklar