Beskedet: Gekås får längre öppettider

Efter höstens succé.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Under hösten 2018 förlängde Gekås i Ullared sina öppettider till klockan 22.00 på fredagar och lördagar. Satsningen gick bättre än väntat, och nu utökar varuhuset sina öppettider ytterligare under 2019.

- Försöket slog väldigt väl ut! Vi uppnådde både en bättre shoppingupplevelse för kunderna och en bättre arbetsmiljö med färre övertidstimmar för våra medarbetare. Det som ändå förvånade oss allra mest var den mycket kraftiga försäljningsökning vi uppnådde dessa dagar. Nästan hälften av årets försäljningstillväxt kom till de dagar vi hade öppet längre, säger Boris Lennerhov, vd, i ett pressmeddelande.

Nu väntas fler utökade öppettider under högsäsongen 2019. Från och med den 6 april till den 25 september kommer Gekås ha öppet fram till 20.00 på lördagar. Från den 26 september och fram till december kommer varuhuset att ha öppet fram till 22.00 på torsdagar, fredagar och lördagar.

- För oss blev det extra tydligt hur viktig tillgängligheten är för Gekås kunder. Vi jobbar hela tiden för att vara lyhörda, lyssna in kundernas behov och utvecklas i den riktning de efterfrågar, säger Boris. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar