Ästad Vingård introducerar nytt koncept

Med fokus på halländska råvaror.

delningar

Till vintern planerar Ästad Vingård att lansera en restaurang med nytt koncept - "Äng". Menyn kommer främst skapas utifrån halländska råvaror, rapporterar Hallands Nyheter.

Det blir vingårdens andra restaurang, efter restaurang Logen med konceptet "fine dining".

– Tanken är att de ska komplettera varandra. Äng blir för de som kanske är ännu mer mat- och vinintresserade, säger Daniel Carlsson, vd, till HN.

Ny kökschef blir Filip Gemzell, som bland annat arbetat på en av Gordon Ramsays restauranger i London tidigare.

"Äng" beräknas dra igång någon gång mellan december och januari.

.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar