Årets butik finns i Halland: "Vi säljer solsken"

Från vänster: Evelina Nilsson, Rebecka Carlsson, Ida Nyberg, Emma Wojnicki. Fotograf: Josefin Alvtegen.

Glädje, pepp och kärlek står högt i tak hos butiken som nu är bäst i Sverige.

delningar

Glädjevrålet har knappt hunnit lägga sig hos Aim'n concept store i Halmstad. Anledningen är den att personalen haft all anledning till att fira under veckan. Det efter att ha blivit utsedd till Årets butik i välrenommerade i Retail Awards 2019.

– Det känns otroligt roligt. Vi är oerhört glada och tacksamma för denna utmärkelse, vi ser det som ett fint kvitto på att vi gör något betydelsefullt, säger Ida Nyberg, butikschef på Aim'n concept store i Halmstad.

Varumärket Aim'n som grundades 2013 i Halmstad, har som vision att sprida glädje, kärlek och motivation till världens alla kvinnor. Samma utstrålning ges i dess konceptbutik som ligger mitt i City. Därför tror Ida Nyberg att det kan vara en av anledningarna till varför nu Aim'n concept store tog hem det respektabla priset.

– Jag tror att det märks att vi gör allting med hjärtat. Vårt varumärke är skapat av kvinnor för kvinnor med mål att inspirera och motivera kvinnor till att tro på sig själva och sina drömmar och det är det budskapet vi vill sprida i allt vi gör. Med tights så sköna att man vill bo i dom, inspirerande events och workshops har vi hittat hem till många hjärtan, berättar butikschefen.

Som i så många andra butiker är det kunderna som står i centrum hos Aim'n concept store. Men det unika hos just Aim'n är personalen är beredd på att ge varje kvinna en skjuts mot den stora drömmen.

- Vi vill inspirera varenda kvinna som tar klivet in i vår lilla butik. Att sätta ett leende på människors läppar är det bästa vi vet. Vi säljer solsken, lyssnar på kundernas önskemål och lever som vi lär. Vi har ett fantastiskt community runt om i världen som vi kallas för vår aim'n Tribe och det är med dom vi vill dela detta pris, avslutar Ida Nyberg.

Aim'n concept store blev Årets butik även 2017.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar